Strandbal kopen?

Een dagje naar het strand? Dan kun je niet zonder een strandbal. Koop een opblaasbare strandbal en ontspan op het strand.


Strandbal

Een strandbal is een element dat je veel terugziet op het strand. Een strandbal is een opblaasbare bal. Doordat je de strandbal kunt opblazen kun je de bal dus eenvoudig leeg meenemen in de auto. Het is ook vrij logisch dat je veel strandballen ziet op het strand. Een normale bal is veel te zwaar voor het zand. Je kent het wel, je geeft een schop tegen een bal en voor je het weet ligt deze weer stil. Een strandbal daarentegen rolt veel makkelijker.

Ook kun je met een strandbal gebruiken voor veel meer spel elementen. Denk aan voetballen, beachvolleyballen, teamspellen of waterspellen. Doordat een strandbal zo licht is, is deze dus multifunctioneel.

Strandbal opblazen

Hoe blaas je een strandbal op? Dat is heel eenvoudig in een aantal stappen:

  1. Rol de strandbal uit;
  2. Open het dopje van waar de opening zit;
  3. Blaas lucht in de bal, of pomp de bal op;
  4. Lukt het niet? Knijp een klein beetje in de opening. Soms helpt dit;
  5. Nadat de strandbal hard genoeg is kun je de opening weer sluiten.

Grote strandballen

Eenieder heeft zo zijn voorkeur voor de grootte van een opblaasbare bal. Maar een erg populair formaat is een grootte strandbal. Deze hebben meer luchtinhoud en hebben ook een groter oppervlak. Kijk eens in de shop en zoek een leuke strandbal uit met het formaat dat je bevalt.

Opblaasbare strandbal bedrukken

Een opblaasbare strandbal is ook een bekend reclamemiddel. Je ziet dat veel bedrijven hun logo op een strandbal laten zetten. Vervolgens geven ze deze aan klanten en op die manier zie je hun logo op veel plekken terugkomen.

Ben je opzoek naar nog meer strand artikelen? Bekijk dan ook eens onze Air loungers, koelboxen, opblaasboten of snorkels. De keuze is reuze!